Kehon hoidot


 UMG-Wellness terapeutti Greta Törmäsen monipuolisia hyvinvoinnin palveluita. Palveluiden kirjoista löytyy mm. intialaista päähierontaa ja aromahierontaa. ( Greta äitiysvapaalla)
 

Vyöhyketerapeutti ja vauvahierontaohjaaja Anna Kinnunen järjestää vauvahierontakursseja sekä tekee vyöheterapiahoitoja tiloissamme.
 Ota yhteyttä Annaan ja kysy lisää hoidoista tai varaa aika  040 764 0699 tai nettiajanvarauksesta.

Tiloissamme on työskentelyn aloittanut Kalevalainen jäsenkorjaaja Kati Kivinen.
 Kalevalainen jäsenkorjaus parantaa nivelten, lihasten ja sidekudosten liikkuvuutta, aktivoi nestekiertoa ja vapauttaa kehon virheasentoja.
Kalevalainen jäsenkorjaus on hoitomuoto, jossa mobilisoinnilla käsitellään kivuttomasti koko keho varpaista päälakeen perustuen luontaiseen kokonaisvaltaisuuteen.
Kalevalaisessa jäsenkorjauksessa voidaan löytää kivun aiheuttaja, joka on usein muualla, kuin itse kipukohdassa, ja poistaa kipu sitä kautta pysyvästi.
Huomioi, että hoitoaika on viitteellinen. Ensikäynnille kannattaa varata aikaa hiukan reilummin.
Jos herää mitään kysyttävää hoidosta, soita Katille: 044 222888


JOS OLET SAANUT ROKOTTEEN LÄHIAIKOINA, pidäthän ainakin 2 viikkoa taukoa hierontaan tulemiseen. 
 

Varaa aika

Greta Törmänen

UMG-Wellness terapeutti 
(äitiysvapaalla)

Anna Kinnunen

Vyöhyketerapeutti ja vauvahierontaohjaaja

Vyöhyketerapia

VYÖHYKETERAPIA

Täydentaviin hoitoihin kuuluva vyöhyketerapia on hellävarainen hoitomuoto, joka sopii sekä kroonisissa että akuuteissa häiriötiloissa kaikenikäisille. Sen avulla voidaan helpottaa erilaisia kehon kireyksiä, jännityksiä ja kiputiloja. Hoito on lempeää kipupisteiden painantaa ja tukosten avaamista vyöhykeratahieronnalla. Vyöhyketerapian avulla on saatu apua mm. migreeniin, vatsavaivoihin, hormonaalisiin ongelmiin, unettomuuteen, jännitys- ja pelkotiloihin, stressaavaan elämänvaiheeseen. 

TUNNEVYÖHYKETERAPIA

Tunnevyöhyketerapiassa ihminen nähdään ajattelun, tunteiden ja keho kokonaisuutena. Tunnevyöhyketerapia on ihmistä kokonaisvaltaisesti hoitava kehoterapia, jossa yhdistyvät kehon hoitaminen ja ihmisen elettyyn elämään ja elinkaareen pohjautuva keskustelu. Siinä pyritään löytämään ihmisen elämänkaaresta ja tunnemuistista sellaisia tapahtumia, jotka saattavat nykyisyydessä aiheuttaa särkyjä, kolotuksia tai sairauksia. 

RASKAUSHIERONTA

Raskaudessa keho käy läpi monia muutoksia. Lempeällä vyöhykeratahieronnalla voidaan helpottaa kehon jännityksiä, parantaa aineenvaihduntaa, vähentää turvotusta, stressiä ja auttaa kehoa sekä mieltä rentoutumaan. Etenkin loppuraskauden aikana kasvava vatsa saattaa aiheuttaa kireyksiä, jännityksiä ja kiputiloja. Lempeä hoito rentouttaa äitiä ja valmistaa kehoa ja mieltä tulevaa synnytystä varten. Vyöhyketerapiahoidolla on saatu apua mm. raskauden aikaiseen närästykseen, liitoskipuihin, suolen toimintaan ja unen laatuun.

VAUVAT JA ÄIDIT

Vauvan itkuisuus, vatsavaivat, uniongelmat ovat tuttuja vieraita vauvaperheessä. Vyöhyketerapia on lempeä ja tehokas hoitomuoto vauvalle. Vauvat reagoivat herkästi hoitoon ja apu saadaan yleensä muutaman hoitokerran jälkeen. Vauvat ovat saaneet apua vyöhyketerapiasta mm. koliikkiin ja muihin vatsavaivoihin, ummetukseen, itkuisuuteen, unihäiriöihin, kehon jäykkyyteen, refluksiin ja tulehduskierteisiin( esim toistuvat korvatulehdukset)

Usein itkuinen vauva saa koko perheen rytmin sekaisin ja etenkin äidin oma aika ja itsestä huolehtiminen saattaa jäädä taka-alalle. Äidin on tärkeää huolehtia myös omasta jaksamisesta ja hyvinvoinnistaan. Hellävarainen koko kehon vyöhyketerapiahoito rentouttaa sekä kehoa että mieltä ja äidin hyvä olo heijastuu myös vauvaan. Vyöhyketerapia auttaa myös kehoa palautumaan raskaudesta ja synnytyksestä.
 

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta vaikuttaa sekä psyykkisellä, että fyysisellä tasolla. Intialainen päähieronta on syvällisesti rentouttava ja miellyttävä elämys.

Hoidon jälkeen tunnet olosi seesteiseksi ja ajatukset ovat kirkkaita tyynessä mielessä. Hoidon vaikutus tuntuu koko kehon vireystason paranemisena. Intialaisen päähieronnan vaikutus jatkuu myös seuraavien päivien ajan.

Intialaisella päänhieronnalla voidaan saada apua unettomuuteen, stressiin, päänsärkyyn ja lihasjännityksiin.

AJARA- FaceLift KASVO- JA PÄÄHIERONTA

Syvästi rentouttava Ayurvedinen kohottava kasvo- ja päähieronta koostuu erilaisista hierontatekniikoista ja  akupisteiden käsittelystä. Se hoitaa ihoa ja myös syviä kudoksia. Hieronta lämmittää lihaksia, häivyttää juonteita, lisää nesteenkiertoa ja tekee ihosta elastisen, kasvojen väri tasaantuu ja kirkastuu. Hieronta on erittäin rentouttava, kasvolihaksia elvyttävä hoitomuoto, joka energisoi koko kehoa.
Kasvo- ja päähieronta auttaa vähentämään stressioireita (unettomuus, päänsärky, silmäoireet,tinnitus). Se vähentää tukkoisuutta kasvoilta, niskasta, päästä ja hartioilta.

Ayurvedinen Facelift-hieronta vaikuttaa monella tasolla :
-Lihaksissa: Käytämme kasvojen lihaksia jatkuvasti ja ajan kanssa se saa veri- ja lymfasuoniin puristuksia ja siten niiden kierron vähenemistä. Samoin myös hapen saanti sekä kuona-aineiden poistuminen vähentyy. Hieronta parantaa lihasten toimintaa, poistaa jännityksiä ja parantaa verenkiertoa, lymfan virtausta, ravinteiden saantia ja kuonan poistumista.
-Hermostossa: Kosketuksella on välitön ja terveellinen vaikutus tunteisiimme. Hermostomme säätelee kehomme toimintoja. Hieronta auttaa saavuttamaan parasympaattisen hermoston vaikutustilan: rauhallisuuden, rentouden ja sisäisen säätelytoiminnan.
-Nestekierrossa: Hieronta vilkastuttaa lymfan virtausta sekä verenkiertoa. Lymfasuonet ovat hyvin lähellä ihon pintaa, joten lempeillä liikkeillä hoidon aikana on tehokas vaikutus roikkuvaan, turvonneeseen ja harmaaseen ihoon.
-Ihossa: Ihon pääosa on sidekudosta, joka muodostuu kollageenista ja elastiinista. Nämä kutoutuvat yhteen muodostaen joustavan verkkorakenteen. Ajan kanssa kuidut takertuvat toisiinsa ja iho alkaa menettämään elastisuutta. Hieronta auttaa uudistamaan ihon joustavuutta lempeästi kiinteyttämällä näitä kuituja ja lisäämällä liikkuvuutta. Kuolleet solut väistyvät uusien solujen tieltä.

Hoito tehdään hoitopöydällä selinmakuulla. Asiakas on pukeutuneena, rinnan ja hartioiden alue paljaana pyyheliinalla suojattuna. Hieronnassa käytetään korkealaatuisia luomuöljyjä, jotka ravitsevat ja hoitavat ihoa.
Hoidon esteenä on: kuume,influenssa, ihoinfektiot, päihteet, tarttuvat taudit (esim herpes), märkärupi, botox viim. 3kk:n aikana.
Yksittäinen hierontakerta on hyvä hemmotteluhoito, mutta paras vaikutus Ajara Facelift hieronnalla saadaan, kun asiakas käy hieronnassa viikon välein 4-6krt.

 

UMG-stressiniskahieronta


UMG stressiniskahieronta on erittäin tehokas laukaisemaan niska- ja hartia-alueen lihasjännityksiä. Hoidossa keskitytään käymään läpi kehon triggerpisteitä.

Hoidolla voidaan saada apua monenlaisiin ongelmiin, kuten:

 • niska- ja hartia-alueiden kipuihin ja kolotuksiin
 • käsien ja sormien puutumisiin
 • päänsärkyihin ja migreeneihin
 • tenniskyynärpäähän

Stressiniskahoidossa käytetään eteeristä öljyseosta, joten kerrothan jos olet raskaana tai sinulla on jokin sairaus, joka voi vaikuttaa öljyjen valintaan.

Parhaimmat tulokset saavutetaan, kun hoitokertoja on peräkkäin 6-8 kertaa. Tule käymään niin katsotaan, mikä hoitomuodoista sopii parhaiten sinulle.

Aromahieronta

Aromahieronta on erittäin lempeä ja rentouttava hieronnan muoto. Se on silti erittäin tehokas ja käytetty hoitomuoto erilaisissa kiputiloissa.

Hierontaan valitaan tarpeidesi mukainen hierontaöljy, jonka vaikuttavina aineina ovat puhtaat eteeriset öljyt. Kaikki öljyt edistävät ihon ja elimistön hyvinvointia. Hieronnassa työstetään lihaksia ja aktivoidaan lymfan kulkua.

Aromahieronta sopii erittäin hyvin hemmotteluhoidoksi. Hoidon lopussa olo on rentoutunut ja rauhallinen. Aromahieronnalla voidaan saada helpotusta monenlaisiin ongelmiin, kuten

 • univaikeuksiin
 • stressiin
 • fibromyalgia -kipuihin
 • turvotuksiin

Aromahieronnassa käytetään eteerisiä öljyjä, joten kerrothan etukäteen jos olet raskaana tai sinulla on esim. korkea verenpaine tai sairaus joka voi vaikuttaa öljyn valintaan.

Aromahieronta on mukava ja rento tapa helliä itseään. 

Varaa aika

Tietosuojaseloste
Sulje ikkuna

Tietosuojaa koskeva seloste

Rekisterinpitäjä

Sipoon hieronta ja hyvinvointi (1601017-4)
Myöhemmin tässä selosteessa Yritys

Tietosuoja-asioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Jenni Savolainen
044 3094 263
jenni.savolainen80@gmail.com

Henkilörekisterin nimi

Sipoon hieronta ja hyvinvointi asiakas- ja markkinointirekisteri

Kerättävät henkilötiedot

Keräämme asiakassuhteen hoitamiseksi tarpeellisia henkilötietoja, kuten asiakkaan nimi ja yhteystiedot sekä palvelun käyttäjätietoja. Keräämme henkilötiedot rekisteröidyltä itseltään sekä muista julkisista saatavilla olevista viranomaisen ylläpitämistä rekistereistä ja muista ulkoisista lähteistä, kuten kaupparekisteristä tai muusta vastaavasta julkisesta yritysrekisteristä. Lisäksi keräämme yhteydenottolomakkeiden täyttäneiden tiedot ja käytämme niitä edellä mainittuihin asiakassuhteen ylläpitämiseen liittyviin tarkoituksiin.

Henkilörekisterin käyttötarkoitus ja käsittelyperuste

Henkilötietoja käsitellään voimassa olevan lainsäädännön sallimissa rajoissa verkkopalvelun testaukseen, asiakassuhteen hoitamiseen sekä palveluista tiedottamiseen ja neuvontaan. Saatamme käyttää rekisteröidyn tietoja käyttäjätilastojen keräämiseen ja näiden analysointiin. Kerättyjä tietoja käytetään myös markkinointiviestintään. Henkilötietojen käsittely markkinointiviestintään perustuu henkilön antamaan suostumukseen yhteydenottolomakkeella. Suoramarkkinointi lopetetaan asiakkaan pyynnöstä. Henkilö voi milloin tahansa peruuttaa suostumuksensa ilmoittamalla siitä edellä mainitulle yhteyshenkilölle. Henkilötietojen käsittely voi olla tarpeen Yrityksen ja rekisteröidyn välisen asiakassuhteen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi. Yrityksellä on oikeutettu etu käsitellä henkilötietoja markkinointi-, palvelu- ja asiakasanalyyseissa ja palvelun testauksessa. Markkinointitarkoituksiin saattaa liittyä myös profilointia. Rekisteröidyllä on tällöin oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä.

Henkilötietojen käsittelijät

Henkilötietoihin on pääsy vain asiakassuhteen hallinnoinnista ja markkinoinnista vastaavilla henkilöillä.

Tietojen luovutus

Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole palvelun teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista. Mahdollisissa tietojen luovuttamisen ja siirtämisen tilanteissa noudatetaan tietosuojalainsäädännön vaatimaa tietosuojan tasoa ja muita tarvittavia turvatoimia.

Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voimme tunnistaa ja laskea sivustollamme vierailevat eri selaimet. Evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden käytön tarkoituksena on analysoida ja kehittää palvelujamme edelleen käyttäjiä paremmin palveleviksi sekä kohdentaa mainontaa. Käyttäjä voi estää evästeiden käytön tai tyhjentää evästeet selaimen asetuksista.

Rekisterin suojaus

Suojaamme henkilötietoja asianmukaisin teknisin ja organisatorisin menetelmin. Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin tietoturvakeinoin suojattuja. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt, ennalta nimetyt henkilöt.

Henkilötietojen säilytysaika ja hävittäminen

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin niitä tarvitaan siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty ja käsitelty, tai sopimuksen täytäntöön panemiseen tai niin kauan kuin laki ja säännökset niin edellyttävät. Tämän jälkeen henkilötiedot tuhotaan asianmukaisesti.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet:

 1. Rekisteröity pääsee pyytäessä häntä koskeviin henkilötietoihin liikesalaisuuden ja sisäisten arvioiden sallimissa rajoissa. Tarkastuspyyntö tulee lähettää edellä mainitulle yhteyshenkilölle kirjallisesti ja allekirjoitettuna sekä henkilön on tunnistauduttava luotettavalla tavalla.
 2. Rekisteröity voi pyytää tietojen oikaisua, jos tiedot ovat puutteellisia tai virheellisiä.
 3. Rekisteröity voi pyytää tietojen poistamista, milloin niiden käsittelyyn ei ole tietosuojaa koskevassa lainsäädännössä tarkoitettua ja rekisteröidyn suostumuksesta riippumatonta syytä.
 4. Rekisteröidyllä on oikeus rajoittaa henkilötietojen käsittelyä, jos tietojen oikeellisuus tai lainmukaisuus näin edellyttää, tai vastustamisoikeuden mukaisesti rekisteröity pyytää rajoittamaan henkilötietojen käsittelyä vain tietojen säilyttämiseen.
 5. Rekisteröidyllä on oikeus vastustaa tietojen käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin Yrityksen oikeutetun edun perusteella.
 6. Rekisteröity voi pyytää tietojen siirtämistä toiselle rekisterinpitäjälle, mikäli se on turvallista ja teknisesti mahdollista.
 7. Rekisteröidyn tulee lähettää oikeuksiaan koskevat pyynnöt kirjallisena tai sähköpostitse seuraavilla yhteystiedoilla:

Sipoon hieronta ja hyvinvointi
Tarkastus-/muu henkilötietoihin kohdistuva pyyntö
jenni.savolainen80@gmail.com

Yritys vastaa pyyntöihin 1 kuukauden sisällä pyynnön esittämisestä, ellei ole erityisiä syitä pidentää vastaamisaikaa.

Sulje ikkuna