Ryhmäliikunta

Hyvinvointia juuri sinulle!

Meiltä löydät ihanat tunnit joilla pääset edistämään omaa hyvinvointiasi. Jokainen tunti on oma harjoitus itsellesi jolloin oma kehosi pääsee toimimaan juuri siten, mikä on juuri nyt tarpeen. 

Ajanvaraus tunneille tapahtuu etukäteen tuntivarauslistan kautta. Jos paikat on täyttyneet, voit jäädä jonotuslistalle. Pääosin tunnit ovat kertavarattavia. Elokatsun Elosian kehon pienryhmävalmennus ja Uusi Lempeä Elo hyvinvointivalmennus varataan koko kaudeksi etukäteen. 

Samoissa tiloissa toimii myös hierojia, joten huomioithan tämän liikkuessasi tiloissamme. 
Suosittelemme käyttämään omaa jumppamatoa tunneilla. Tarvittaessa meiltä saa lainaan jumppamaton.

Hinnasto kertavarattaviin tunteihin
55min ja 60min tunnit:

Kertamaksu 13e
5 kerran kortti 59e, voimassa 6kk
10 kerran kortti 109e, voimassa 6kk

90min tunnit:

Kertamaksu 19e
5 kerran kortti 86e
10 kerran kortti 166e

Maksutavat: Mobilepay, pankkikortti, käteinen, verkkomaksu, liikuntasetelit. 
Huom! Liikuntaseteleillä ei voi maksaa hierontaa.

TUNTIVARAUKSIIN

Varaa aika

Kati Mäkelä

Moikka, olen Kati, yrittäjä, hyvinvointivalmentaja, lähihoitaja ja lempeän kohtaamisen vahva kannattaja. Lähestymistapani hyvinvointiin on lempeän tarkasteleva, sekä yksilöä kuunteleva ja arvostava. Valmentajana vahvuuksiani on lempeä kohtaaminen, muutokseen tukeminen rauhassa pienin askelin, tekniikka edellä liikkeen ohjaaminen, sekä palautumisen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin merkitys arjessa.

Koulutukseltani olen lähihoitaja ja hyvinvointivalmentaja (hyvinvointivalmentajan opinnot (Riveria) on sisältynyt hyvinvointivalmennuksen lisäksi kuntosaliohjausta ja ryhmäliikunnanohjausta, sekä palautumisen ja henkisen hyvinvoinnin valmennusta). Lisäksi olen lukenut avoimessa yliopistossa ravitsemustieteen, sekä liikuntapsykologian perusopinnot. Olen myös kouluttanut itseäni mm. PowerMethod-valmentajaksi, sekä Äitiysliikunnan ohjaajaksi. Koulutan jatkuvasti itseäni oppiakseni uutta, tällä hetkellä opiskelen palautumisen valmennusta.

Valmennukseni tarjoavat kokonaisvaltaista hyvinvointia, lempeää pysähtymistä itsensä äärelle, sekä pysyviä muutoksia hyvinvointisi tueksi. Koska viimeksi sinä olet pysähtynyt sen äärelle, mitä Sinä oikeasti haluat? Mitä sinä tarvitset, voidaksesi hyvin? Tiedätkö sinä minkälaiset valinnat arjessasi tukevat hyvinvointiasi, ja auttavat sinua olemaan energisempi ja onnellisempi? Minä olen täällä Sinua varten, ja valmennuksissani pysähdytään yhdessä juuri näiden teemojen äärelle. Haluan tuoda arkeesi liikunnan iloa, pysähtymistä ja oman kehon havainnointia, sekä oppimista ja yhdessä oivaltamista. Olen valmennuksissa sinua varten, voit aina kysyä ja ihmetellä, niin pohditaan yhdessä. Tunneillani vallitsee sallivuus ja lempeys, yhdessä tekeminen, sekä rento ote liikuntaan ja hyvinvointiin.

Eloisan kehon pienryhmävalmennuksen ja Uusi lempeä elo valmennuksen lisäksi teen räätälöityjä valmennuksia yksilöille, tai vaikka sinun omalle kaveriporukalle, kysy rohkeasti lisää!
 
Nähdään tunneilla!

Jenna Liikanen

Minä olen Jenna. 
Olen ammatiltani Liikunnanohjaaja sekä Kunto -ja Hyvinvointivalmentaja. Lisäksi olen viimeisimmät vuodet opiskellut avoimessa yliopistossa psykologiaa, jonka eri viitekehyksissä jatkan opintoja tälläkin hetkellä ja juuri nyt olen kiinnostunut liikunnan vaikutuksesta aivoihimme, etenkin ADHD-diagnoosin tarkastelukulmasta. Tavoitteenani on tulla psykologiksi. 

Liikunnanohjaajana ja valmentajana minulla on 16-vuoden laaja-alainen ja monipuolinen työkokemus. Olen kouluttautunut vuosien varrella rutkasti omien intressieni (mm. Functionality sekä ihminen psykofyysisenä kokonaisuutena), puitteissa ja kehittänyt itseäni ohjaajana juuri tämä kokonaisuus silmälläpitäen. Rakentamissani harjoituksissa huomion keskipiste on ihmisen kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa, jonka ykkösarvona on toimiva keho ja mieli. Harjoituksen hyödyt ulottuvat muuallekin, kuin pelkästään kehoon, sillä liikunnalla on kattavat vaikutukset aivojemme, etenkin etuotsalohkomme kehitykseen.

Minun kanssani voit kehittää ja vahvistaa itseäsi funktionaalisen (toiminnallisen) harjoittelun saralla sekä erilaisilla kehoa ja mieltä hellivillä joogatunneilla. 
Järjestän myös erilaisia intensiivisiä body & mind workshoppeja, jotka syventävät käsityksiämme liikunnan moniulotteisista hyödyistä sekä rentouttavia jooga & mindfulness viikonloppuja pimenevien syysiltojen saapuessa. 

Rakastan ylläpitää tunneillani avointa vuorovaikutusta ja antaa yksilöllisiä ohjeita harjoittelun tueksi. Älä siis säikähdä, jos joskus kajoan inhimilliseen suojakuplaasi, se on sinun hyväksesi. Toivon myös, että rohkenet kysyä itseäsi askarruttavista seikoista, olen täällä teitä varten. 

Tervetuloa tutustumaan, oppimaan, nauttimaan ja löytämään harjoittelusta aivan uusi ulottuvuus. Ole utelias itseäsi, kehitystäsi ja kykyjäsi kohtaan. Älä aliarvioi itseäsi, saatat jopa yllättyä, kun jätät pinttyneet tapasi ja suorituskeskeisyyden pois ja uskaltaudut tutkimaan itseäsi laatikon ulkopuolelta. 

Nähdään tunneilla, olen tukenasi!
 

Tinja de la Chapelle

Tinja on kouluttautunut 500 RYT jooga ohjaajaksi Shri Kali Ashramissa. Sen lisäksi hänellä on Luonto ja Erämaa- opas koulutus, luontaishoitaja-koulutus sekä lukuisien vuosien omia opintoja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. 

Tinja ohjaa meillä Shakta jooga tunnit.

”Päästämällä irti suorittamisesta voit oppia pysähtymään, rentoutumaan ja nauttimaan, niin matolla kuin elämässäkin."

-Tinja

JOOGA
 

Jooga on alun perin kotoisin Intiasta, josta se levisi länsimaihin. Nykymuotoinen jooga kehittyi 1800-luvulla fyysiseksi harjoitukseksi, johon kuuluu nykyisin asentoharjoituksia ja mielen rauhoittamista. Joogan harjoittaminen on monille kehollista terapiaa ja rentoutumista.
Joogaa voi harjoittaa monista erilaisista syistä. Joogaa voi harjoittaa pehmeänä tai vaativana liikuntamuotona, terapiana, eettisenä elämäntapana, hengellisenä kokemuksena tai keinona saavuttaa tyytyväisyys. Joogassa keskitytään ihmisen kokonaisuuteen: kehoon, mieleen ja yksilön sisimpään. Joogassa pyritään vapautumaan häiriötekijöistä ja rauhoittamaan mieli. Kun seesteinen mieli on saavutettu, aistit toimivan selkeämmin ja mieli on vastaanottavaisempi. Tähän tilaan pyritään fyysisillä harjoituksilla eli jooga-asennoilla (asanoilla), hallitulla hengityksellä tai mielen rauhoittamisella.

Flow Jooga

Kehoa avaava ja vahvistava sulavasti asanasta toiseen etenevä joogaharjoitus, jossa hengitys on oleellinen osa harjoituksen kulkua. Joogaharjoitus vahvistaa myös kehon ja mielen yhteyttä. Tämä Flow jooga -harjoitus keskittyy enemmän fyysiseen harjoitukseen, jossa asanoihin siirrytään sulavasti oman hengityksen tahdissa itseä kunnioittaen ja kuunnellen. Teet asanat juuri sinulle sopivalla tasolla. Apuvälineet (joogatiili) on käytettävissäsi tuomaan helpotusta asanoiden muodostamisessa ja kannattelussa. Harjoituksen voi tehdä joko fyysisemmin: haetaan enemmän oman kehon staattista kannatusta tai rennommin: haetaan tukea joogatiilestä. Harjoitus alkaa aina hengitysharjoituksella, jolla pyritään vaikuttamaan läsnäoloon. Läsnäololla on joogassa oleellinen vaikutus optimaalisen harjoituksen tavoittamisessa. Läsnäoloharjoitusta seuraa lämmittelyvaihe, jossa valmistetaan kehoa tulevaa harjoitusta varten. Lämmittelyvaiheesta siirrytään opettelemaan asanasarjoja, joita opettelun jälkeen toistetaan itselle sopivaan tahtiin. Joogatuntini päättyvät aina rentoutusharjoitukseen. Joogaharjoitus tarvitsee totuttelua niin läsnäolon kuin itselle sopivan hengitysrytmin löytymiseksi. Ole siis kärsivällinen ja kunnioittava itseäsi kohtaan. Variaatioiden vuoksi tämä flow jooga sopii kaikille. Akuuteista vammoista on kuitenkin suotavaa informoida ohjaajaa, jotta tilanteesi voidaan huomioida yksilöllisemmin. Namaste.

Aika: tiistai klo 18:35-19:30 ja perjantai klo 9-9:55, ohjaaja Jenna
Kertamaksu 13e
5 kerran kortti 59e, voimassa 6kk
10 kerran kortti 109e, voimassa 6kk

TÄSTÄ PÄÄSET VARAAMAAN PAIKKASI TUNNILLE

Yin Jooga

Rauhallisuuteen ja tietoisuuteen perustuva rentouttava harjoitus. Venyttävät asanat ovat lähinnä passiivisia ja kestoltaan pidempiä, jotta keho ja mieli ehtivät rauhoittua ja syventyä asanaan. Yinjooga kuuluu postmoderneihin joogasuuntauksiin. Yin-joogan tarkoituksena on herättää keho ja mieli asentojen energioille. Kehon elastisuus kehittyy ajan mittaan asentojen muotoutuessa sekä aktivoimalla asentojen ominaiselementtejä. Yin jooga on passiivinen joogaharjoitusmuoto, vastapaino Yang (dynaamiselle) joogalle. Yin joogassa asennot ovat passiivisia, jotta päästään syvälle kehon tiiviisiin sidekudoksiin, kuten jänteisiin, nivelsiteisiin ja rustoihin, jotka ovat usein vaikeita aktivoida ja aukaista. Yin-jooga luo tilaa parasympaattisen hermoston aktivoitumiselle kehossa, jotta kehon ja mielen ahtaudet ja kireydet pääsevät vapautumaan, minkä vuoksi Yin jooga lieventää myös stressiä ja kohentaa mielialaa. Harjoitus sopii kaikille monipuolisten variaatioiden ja passiivisen muotonsa vuoksi. On kuitenkin suositeltavaa, että informoit ohjaajaa akuuteista vaivoista tai vammoista, jotta harjoitustasi voidaan ohjata yksilöllisemmin.

Aika: torstai klo 19:50-20:50, ohjaaja Jenna

Kertamaksu 13e
5 kerran kortti 59e, voimassa 6kk
10 kerran kortti 109e, voimassa 6kk

TÄSTÄ PÄÄSET VARAAMAAN PAIKKASI TUNNILLE

Shakta Jooga

Shakta jooga on ikivanha joogamenetelmä, joka vie kehoa ja mieltä harmoniseen tilaan. Joogaharjoitus on rentouttava ja nautinnollinen, kaikki tehdään kehoa kunnioittaen ja kuunnellen. 
Shaktajooga sopii kaiken ikäisille ja kokoisille, aiempaa kokemusta ei tarvita. 
Tuo mukanasi mukavat vaatteet, joogamaton (tarvittaessa saat meiltä lainaan) ja huivin.
Ole rohkeasti minuun yhteydessä, jos on kysymyksiä tunnista. 
Voit saapua paikalle mielellään jo n. 15min ennen tunnin alkua, niin elimistö ehtii asettua ennen joogaharjoitustasi. 

Aika: sunnuntai (alk. 4.10.2020) klo 17-18:30, ohjaaja Tinja

Kertamaksu 19e
5 kerran kortti 86e, voimassa 6kk 
10 kerran kortti 166e, voimassa 6kk

FUNCTIONAL tunnit

Nämä Functional-harjoitukset sopivat kaikille niidet monipuolisten variaatioiden vuoksi, mutta akuuteista vammoista tai vaivoista tulee informoida ohjaajaa, ennen harjoituksen alkua, jotta yksilölliset tekijät voidaan huomioida erityisemmin.

Kertamaksu 13e
5 kerran kortti 59e, voimassa 6kk
10 kerran kortti 109e, voimassa 6kk

Ohjaaja: Jenna

TÄSTÄ PÄÄSET VARAAMAAN PAIKKASI TUNNILLE

FUNCTIONAL FLOW

Liikkuvuutta, tasapainoa ja stabiloivaa lihasvoimaa vahvistava harjoitus, jossa
yhdistetään, joogan, tai chin, pilateksen ja movementin elementtejä. Sarjat tehdään musiikin tahtiin.
Tämä harjoitus on innovatiivinen yhdistelmä erilaisia kehoa kunnioittavia pehmeitä, mutta
tarkkuutta, hallintaa ja keskittymistä vaativia liikkeenlajeja. 
Harjoituksen alussa avataan, valmistellaan ja voidellaan lihas -ja lihaskalvojärjestelmä sekä tukirakenteita vastaanottamaan monipuolisia liikkuvuutta, kehon stabiliteettiä ja hallintaa vahvistavia sekä mobilisoivia harjoitteita. Liikkeissä tärkeintä on niiden tekniikkaja hallinta, jota harjoituksen aikana seurataan ja niissä avustetaan aktiivisesti. Harjoituksen fokus liikkuvuuden parantamisen lisäksi on juuri tukirakenteita ympäröivien syvien tukilihasten aktivoinnissa ja vahvistamisessa. Aktivoinnin oppiminen parantaa tukilihasten käyttöä myös arkisissa askareissa, jolla taas on suurta merkitystä kehon asentojen hahmottamisessa ja ylläpidossa sekä ergonomiassa. Harjoitus on hyvin dynaaminen, mutta vaatii keholta myös staattista lihasvoimaa ja tasapainoa, joka onkin ihanteellinen tapa vahvistaa syvää tukilihaksistoa.

Aika: torstai klo 18:45-19:40 
 

FUNCTIONAL CORE - Keskivartalo on voimapesäsi!

Toiminnallinen keskivartaloa vahvistava harjoitus, jossa pääpainopiste on vahvistaa kehon liikeketjujen välistä yhteyttä, kehonhallintaa ja keskivartalon syvien lihasten voimaa ja stabiliteettiä. Jokaisessa liikunta -ja urheilulajissa tarvitaan keskivartaloa tukemaan, kannattelemaan ja tuottamaan voimaa. Siellä piilee myös eräs turvallisen harjoittelun avaimista: ”functional core is more!” Harjoitus alkaa funktionaaliselle harjoittelulle tyypillisillä kehon lihaskalvojärjestelmää ja liikeketjuja avaavilla ja aktivoivilla harjoituksilla. Esiaktivoinnilla on tärkeä rooli harjoittelun kokonaisuuden kannalta, sillä se opettaa kehontuntemusta ja auttaa kohdistamaan harjoituksessa tehtävät liikkeet niiden tarkoituksen mukaisesti. Esiaktivointia ja lämmittelyä seuraa tehokas ja kokonaisvaltainen keskivartalon voimaa, hallintaa ja tuntemista kehittävä harjoitusosio. Tässä harjoituksessa opit muutakin, kuin vatsarutistukset! Opit, kuinka kehosi on toiminnallinen kokonaisuus, joka tulee aina ottaa huomioon juuri sellaisena! Liikkeissä tärkeintä on niiden tekniikka ja hallinta, jota harjoituksen aikana seurataan ja niissä avustetaan aktiivisesti. Tämän harjoituksen yksi tärkeistä tehtävistä on saada kehon liikeketjut ”keskustelemaan” keskenään ja parantamaan tätä toiminnallista vuorovaikutusta. Lisäksi harjoituksen tarkoituksena on vahvistaa ennen kaikkea kehon syvää lihaksistoa ja sen kykyä stabiloida niin raskaassa ponnistelussa kuin arkisissa perusaskareissakin. Keskivartalon vahvistuessa myös kehon kannatustekijät vahvistuvat, mikä näkyy sekä yleisessä ryhdissä, että mm. erilaisten ryhtivirheistä johtuvien selkävaivojen lievenemisenä, jopa niiden katoamisena. 

 

FUNCTIONAL POWER

Toiminnallinen koko kehon harjoitus oman kehon painolla, jossa vahvistetaan kehoa ja sen liikeketjujen välisiä yhteyksiä sekä parannetaan liikkuvuutta. Harjoitus alkaa kehon tukilihaksiston -ja lihaskalvoketjujen aktivoinnilla erilaisin avaavin, mobilisoivin ja lämmittävin liikkein. Aktivoinnit ja kehon kontaktointi on merkittävä osa turvallista ja tehokasta harjoittelua ja teholla tarkoitetaan tässä lauseessa sitä, että harjoitus osuu juuri sinne minne sen kuuluukin ja vahvistaa kehoa oikein kuormittamatta vastaavasti liikaa tukirakenteita. Alkuaktivoinnin ja lämmittelyn jälkeen tehdään kokokehoa kuormittava toiminnallinen lihasvoimaharjoitus, joka sisältää myös liikkuvuutta lisääviä ominaisuuksia. Toiminnallisella harjoittelulla vahvistetaan kehon lihaskalvoketjuston keskinäistä kommunikaatiota sekä erityisesti tukilihaksiston voimaa. Harjoitus parantaa myös kokonaisvaltaista kehon tuntemusta sekä liikkuvuusominaisuuksiensa myötä jäykistyneiden rakenteiden liikelaajuuksia. Liikkeissä tärkeintä on niiden tekniikka ja hallinta, jota harjoituksen aikana seurataan ja niissä avustetaan aktiivisesti. On hyvä muistaa,että olet juuri niin vahva kuin heikoin lenkkisi on. Monipuolisten variaatioiden vuoksi, tämä harjoitus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita saamaan toimivamman ja vahvemman kehon.

Aika: Functional Power ja Core vaihtelevat vuoroviikoin tiistaisin klo 17:30-18:25

VOIMAA JA LIIKKUVUUTTA

Kertamaksu 13e
5 kerran kortti 59e, voimassa 6kk
10 kerran kortti 109e, voimassa 6kk

Ohjaaja: Kati

TÄSTÄ PÄÄSET VARAAMAAN PAIKKASI TUNNILLE

VAHVA SELKÄ JA VIRKEYTTÄ HARTIOIHIN

Tunnilla vahvistetaan monipuolisesti selän lihaksia, sekä haetaan virkeyttä ja liikkuvuutta hartioihin ja koko selkärankaan.
Onko hartiat jumissa? Tämä tunti auttaa sinua vetreyttämään lihaksiasi, sekä vahvistamaan selän lihaksia niin, että opit miten voit itse pitää niska-hartia-selkä alueestasi parempaa huolta. Tunti aloitetaan kehoa lempeästi herättelemällä, siirrytään selkää vahvistaviin harjoituksiin, jonka jälkeen huoltavien liikkeiden myötä lopetamme tunnin miellyttävään loppurentoutukseen. Saat tunnilta myös paljon vinkkejä, miten voit kotona ylläpitää ja vetreyttää selkääsi. Tunti soveltuu
kaikille monipuolisten variaatioiden ansioista. Kuitenkin jos sinulla on akuutti vaiva tai vamma, niin kerrothan ohjaajalle, jotta hän voi huomioida tilanteesi paremmin.

Aika: maanantai klo 9-9:55

VAHVA JA HYVINVOIVA KEHO

Monipuolinen koko kehoa vahvistava ja huoltava tunti, jossa pääset 
monipuolisesti sekä haastamaan, että pysähtymään kehosi äärelle. 
Tunnilla tehdään itseä kuunnellen koko kehoa vahvistavia liikkeitä, sekä 
huolletaan ja parannetaan lempeästi koko kehon liikkuvuutta.
Harjoittelemme rennolla otteella, hyvällä fiiliksellä, sekä aina oma 
kehotuntemus edellä. Tunti aloitetaan lempeästi kehoa herätellen, jonka 
jälkeen aktivoimme kehon tukilihaksia, sekä haastamme 
kokonaisvaltaisesti monia eri lihasryhmiä. Tunti päätetään palauttavaan 
liikkuvuusharjoitteluun lempeällä pysähtymisellä. Tunnilla tehdään 
liikkeitä aina oikea liiketekniikka edellä, turvallisesti ja oikeat 
lihasryhmät tavoittaen. Kaikki liikkeet on mahdollista varioida itsensä 
näköisiksi ohjaajan avustuksella, jonka johdosta tunti soveltuu 
kaikille. Kuitenkin jos sinulla on akuutti vaiva tai vamma, niin 
kerrothan ohjaajalle, jotta hän voi huomioida tilanteesi paremmin.

Aika: maanantai klo 18:45-19:40

HYVINVOINTIVALMENNUKSET

ELOISAN KEHON PIENRYHMÄVALMENNUS - liikunnan iloa omaa kehoa kuunnellen

Eloisa keho on vahva, jotta se jaksaa kannatella sinua arjen muuttuvissa hetkissä.
Eloisa keho on liikkuva, jotta sinun on joustavan hyvä olo kehossasi ilman särkyjä.
Eloisa keho kaipaa myös haasteita ja energiaa, voidakseen kehittyä ja palvella sinua tarvitsemallasi intensiteetillä vuodesta toiseen.

Eloisa keho nauttii liikkeestä ja sen tuomasta hyvästä olosta.
Valmennuksessa vahvistat näitä ominaisuuksia kehossasi, omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Liikkeitä harjoitellaan tekniikka edellä, jotta opit tekemään lihaskuntoharjoittelua turvallisesti, sekä tavoittaen oikeat lihasryhmät. Liikkeet skaalataan aina oman tason mukaisesti, jonka johdosta tunti soveltuu kaikille. Kuitenkin jos sinulla on akuutti vaiva tai vamma, niin kerrothan ohjaajalle, jotta hän voi huomioida tilanteesi paremmin.
Harjoitellaan hyvällä fiiliksellä ja rennolla otteella, oma kehotuntemus edellä.

Kyseessä on pienryhmävalmennus, ryhmään otetaan max. 10 osallistujaa.
Valmennus ajalla 17.8.-21.12.2020 (ei 12.10.) MAANANTAISIN klo 17:30-18:30 (18 valmennuskertaa)

Hinta: 198€ koko kausi, maksu yhdessä tai kahdessa erässä
Lisätietoja: ELOKATSU 

Ohjaaja: Kati

 

 

YKSILÖLLINEN HYVINVOINTIVALMENNUS

Haluaisitko voida paremmin, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle? Oletko aiemminkin yrittänyt muutosta saavuttamatta sitä? Olisiko nyt aika ottaa valmentaja tueksesi?
Kulkemaan rinnalla ja opastamaan sinua. Herättämään motivaatiotasi ja auttaa sinua löytämään pysyviä tapoja ylläpitää hyvinvointiasi. Jos vastasit kyllä, niin varaa aika ilmaiseen konsultaatioon, niin voimme yhdessä miettiä, mikä kokonaisuus palvelisi Sinua parhaiten!

Sinun omat tavoitteesi voivat liittyä liikunnan ilon löytämiseen, liikkeen lisäämiseen, painonhallintaan, palautumisen vahvistamiseen tai kokonaisvaltaisen elämäntapamuutoksen tekemiseen. Valmennukseni eivät ole “oikotie onneen”, vaan autan sinua löytämään sinulle toimivia tapoja ja rutiineja joista saat hyvää oloa ja energiaa, ja joita voit toteuttaa läpi elämän. Tuen sinua lempeästi ja ammattitaidolla matkallasi kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia.

VALMENNUKSET SISÄLTÄVÄT:

-Alkukartoituksen, jonka avulla suunnitellaan sinua tukeva kokonaisuus saavuttaaksesi tavoitteesi (kasvotusten/puhelimitse)
-Erilaisia harjoituksia omien toiveidesi pohjalta (salilla, kotona, ulkona)
-Palautumisen ja ravitsemuksen tarkastelua
-Muutoksen tukemista erilaisin tehtävin ja keskusteluin
-Jatkuvan etätuen & tilannetsekkauksen säännöllisin väliajoin

Esimerkkejä valmennuspaketeista ja hinnoista:

Yksittäinen Kertatapaaminen 79€
Sisältää: alkukartoitus 30 min. + ohjaus 60 min.

3 kerran ohjauspaketti 199€
Sisältää: alkukartoitus 30 min. + ohjaus 60 min. x3
Ohjauspakettiin sisältyy suunnittelut ja ohjaukset valitsemaasi aiheeseen (hyvinvoiva keho/treeni, palautumisen valmennus, ravitsemuksen näkökulma hyvinvointiin tms.)
+ paketti sisältää myös yksilöllisesti laaditun ohjelman kirjallisena 

 

Hyvinvointivalmennuspaketit:

Kokonaisvaltainen valmennuspaketti muutoksen prosessin tukemisessa sisältäen; tavoitteenasettelu & motivaatio, teot & rutiinit arkeen, hyvinvoiva keho/treeni, palautumisen valmennus, ravitsemuksen tarkastelu, arjen hyvinvointitapojen omaksuminen ja oman hyvinvoivan arjen kirkastaminen

3 kk Hyvinvointivalmennus 169€/kk * Katso tarjous!
Valmennus sisältää:
Alkukartoitus
6 Valmennustapaamista
Yksilöllinen harjoitusohjelma
Palautumisen ja unen merkitys hyvinvointiin Ravitsemuksen merkitys hyvinvointiin
Etätuki koko valmennuksen ajan

6kk Hyvinvointivalmennus 159€/kk
Valmennus sisältää:
Alkukartoitus
12 Valmennustapaamista
Yksilöllinen harjoitusohjelma ja sen päivitys
Palautumisen ja unen merkitys hyvinvointiin
Ravitsemuksen merkitys hyvinvointiin
Etätuki koko valmennuksen ajan

12kk Hyvinvointivalmennus 139€/kk
Valmennus sisältää:
Alkukartoitus
24 Valmennustapaamista
Yksilöllinen harjoitusohjelma ja sen päivitykset
Palautumisen ja unen merkitys hyvinvointiin
Ravitsemuksen merkitys hyvinvointiin
Etätuki koko valmennuksen ajan

* Lisäohjaukset valmennusasiakkaille 45€ / 1h ohjaus (esim. ohjattuja treenejä lisää)

Varaa aika ilmaiseen kartoitukseen, jossa voimme suunnitella sinua palvelevan paketin.

Lisätietoja: ELOKATSU

Tietosuojaseloste
Sulje ikkuna

Tietosuojaa koskeva seloste

Rekisterinpitäjä

Sipoon hieronta ja hyvinvointi (1601017-4)
Myöhemmin tässä selosteessa Yritys

Tietosuoja-asioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Jenni Savolainen
044 3094 263
jenni.savolainen80@gmail.com

Henkilörekisterin nimi

Sipoon hieronta ja hyvinvointi asiakas- ja markkinointirekisteri

Kerättävät henkilötiedot

Keräämme asiakassuhteen hoitamiseksi tarpeellisia henkilötietoja, kuten asiakkaan nimi ja yhteystiedot sekä palvelun käyttäjätietoja. Keräämme henkilötiedot rekisteröidyltä itseltään sekä muista julkisista saatavilla olevista viranomaisen ylläpitämistä rekistereistä ja muista ulkoisista lähteistä, kuten kaupparekisteristä tai muusta vastaavasta julkisesta yritysrekisteristä. Lisäksi keräämme yhteydenottolomakkeiden täyttäneiden tiedot ja käytämme niitä edellä mainittuihin asiakassuhteen ylläpitämiseen liittyviin tarkoituksiin.

Henkilörekisterin käyttötarkoitus ja käsittelyperuste

Henkilötietoja käsitellään voimassa olevan lainsäädännön sallimissa rajoissa verkkopalvelun testaukseen, asiakassuhteen hoitamiseen sekä palveluista tiedottamiseen ja neuvontaan. Saatamme käyttää rekisteröidyn tietoja käyttäjätilastojen keräämiseen ja näiden analysointiin. Kerättyjä tietoja käytetään myös markkinointiviestintään. Henkilötietojen käsittely markkinointiviestintään perustuu henkilön antamaan suostumukseen yhteydenottolomakkeella. Suoramarkkinointi lopetetaan asiakkaan pyynnöstä. Henkilö voi milloin tahansa peruuttaa suostumuksensa ilmoittamalla siitä edellä mainitulle yhteyshenkilölle. Henkilötietojen käsittely voi olla tarpeen Yrityksen ja rekisteröidyn välisen asiakassuhteen oikeutettujen etujen toteuttamiseksi. Yrityksellä on oikeutettu etu käsitellä henkilötietoja markkinointi-, palvelu- ja asiakasanalyyseissa ja palvelun testauksessa. Markkinointitarkoituksiin saattaa liittyä myös profilointia. Rekisteröidyllä on tällöin oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä.

Henkilötietojen käsittelijät

Henkilötietoihin on pääsy vain asiakassuhteen hallinnoinnista ja markkinoinnista vastaavilla henkilöillä.

Tietojen luovutus

Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole palvelun teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista. Mahdollisissa tietojen luovuttamisen ja siirtämisen tilanteissa noudatetaan tietosuojalainsäädännön vaatimaa tietosuojan tasoa ja muita tarvittavia turvatoimia.

Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voimme tunnistaa ja laskea sivustollamme vierailevat eri selaimet. Evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden käytön tarkoituksena on analysoida ja kehittää palvelujamme edelleen käyttäjiä paremmin palveleviksi sekä kohdentaa mainontaa. Käyttäjä voi estää evästeiden käytön tai tyhjentää evästeet selaimen asetuksista.

Rekisterin suojaus

Suojaamme henkilötietoja asianmukaisin teknisin ja organisatorisin menetelmin. Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin tietoturvakeinoin suojattuja. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt, ennalta nimetyt henkilöt.

Henkilötietojen säilytysaika ja hävittäminen

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin niitä tarvitaan siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty ja käsitelty, tai sopimuksen täytäntöön panemiseen tai niin kauan kuin laki ja säännökset niin edellyttävät. Tämän jälkeen henkilötiedot tuhotaan asianmukaisesti.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet:

  1. Rekisteröity pääsee pyytäessä häntä koskeviin henkilötietoihin liikesalaisuuden ja sisäisten arvioiden sallimissa rajoissa. Tarkastuspyyntö tulee lähettää edellä mainitulle yhteyshenkilölle kirjallisesti ja allekirjoitettuna sekä henkilön on tunnistauduttava luotettavalla tavalla.
  2. Rekisteröity voi pyytää tietojen oikaisua, jos tiedot ovat puutteellisia tai virheellisiä.
  3. Rekisteröity voi pyytää tietojen poistamista, milloin niiden käsittelyyn ei ole tietosuojaa koskevassa lainsäädännössä tarkoitettua ja rekisteröidyn suostumuksesta riippumatonta syytä.
  4. Rekisteröidyllä on oikeus rajoittaa henkilötietojen käsittelyä, jos tietojen oikeellisuus tai lainmukaisuus näin edellyttää, tai vastustamisoikeuden mukaisesti rekisteröity pyytää rajoittamaan henkilötietojen käsittelyä vain tietojen säilyttämiseen.
  5. Rekisteröidyllä on oikeus vastustaa tietojen käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin Yrityksen oikeutetun edun perusteella.
  6. Rekisteröity voi pyytää tietojen siirtämistä toiselle rekisterinpitäjälle, mikäli se on turvallista ja teknisesti mahdollista.
  7. Rekisteröidyn tulee lähettää oikeuksiaan koskevat pyynnöt kirjallisena tai sähköpostitse seuraavilla yhteystiedoilla:

Sipoon hieronta ja hyvinvointi
Tarkastus-/muu henkilötietoihin kohdistuva pyyntö
jenni.savolainen80@gmail.com

Yritys vastaa pyyntöihin 1 kuukauden sisällä pyynnön esittämisestä, ellei ole erityisiä syitä pidentää vastaamisaikaa.

Sulje ikkuna